28 november 2012

Sigma Coatings is Vriend van de Winterschilder

Sigma Coatings is Vriend van de Winterschilder

28 november 2012

Sigma Coatings heeft uitstekende verfproducten in haar assortiment die u kunt toepassen onder koude of vochtige omstandigheden. Het resultaat én het werkplezier vallen of staan echter bij het gebruik van de juiste materialen. Zo zijn de winterregelingen gebonden aan een aantal ‘spelregels’. En spelen diverse factoren een rol als de schilder moet kiezen uit warme kleding, afschermmaterialen, verlichting, verwarmingsapparatuur, meetapparatuur, luchtontvochtigers, kitten, houtreparatiemiddelen en verfsystemen.

In samenwerking met vele toeleveranciers geeft Sigma voorlichting over alle beschikbare verf- en schildergereedschappen. We maken u wegwijs en geven u aandachtspunten om een juiste keuze te kunnen bepalen. Voor meer informatie over doorwerken in de winter is Sigma u graag van dienst. Ga langs bij uw Sigma verkooppunt.

Sigma Coatings is ook deelnemer aan de campagne ‘Vriend van de Winterschilder, een initiatief van de ondernemersorganisatie FOSAG. Voor meer informatie over de campagne, ga naar www.winterschilder.nl

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie