0
Close

Wachtwoord vergeten

Registreer nu & bestel ook online!

Bent u al klant bij Sigma? Registeer u dan nu ook voor bestellen via de Sigma webshop. U houdt dezelfde prijzen en condities. Nog geen klant bij Sigma? Meldt u dan aan en profiteer ook!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

20 september 2010

Nieuwe locatie SSC Twente

Nieuwe locatie SSC Twente

20 september 2010

Daar staat een prachtig pand met veel ruimte, een geheel vernieuwde uitstraling en eigentijds afhaalsysteem voor na sluitingstijd. SSC Manager Ernest Broekstra is zeer in zijn nopjes met de nieuwe locatie.

Lekker ruim
Broekstra: “We hebben nu de beschikking over kantoren, een klantenontvangstruimte, een verkoopruimte en een magazijn met ruime faciliteiten. Nieuw is een afhaalsluis waar klanten door middel van een gecodeerd systeem ook na sluitingstijd terecht kunnen. Voor Sigma is dit een primeur. Al met al hebben we nu ongeveer twee keer zoveel ruimte als in de oude situatie.”

Goede zaken
Ondanks de moeilijke tijden in de bouw wordt het Sigma Service Center in Hengelo nog altijd goed bezocht. Waar de nieuwbouw stagneert, blijft de onderhoudssector nog goed op niveau in de regio Overijssel. “We volgen de ontwikkelingen in de bouw op de voet en ondersteunen onze klanten zo goed als mogelijk. Het nieuwe bedrijfspand is een van de zaken die ervoor zorgt dat we hen nog beter kunnen bedienen”, aldus Ernest Broekstra.

Nieuwe openingstijden
Om vroege starters van dienst te zijn, zijn de openingstijden van het service center vervroegd: maandag t/m donderdag van 7.00 – 16.30 uur en vrijdag van 7.00 – 16.00 uur.

Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht