Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • 14 april 2020

  Schilderen in het voorjaar

  Het voorjaar is begonnen, we kunnen weer buiten aan de slag! Hou zeker rekening met volgende aandachtspunten om schilderwerk in de komende maanden goed uit te voeren.

  Lees verder
 • 24 maart 2020

  Maatregelen Corona-virus

  Hierbij geven wij u graag een update over de acties die PPG onderneemt om de wereldwijde impact te verminderen van het Corona-virus (Covid-19).

  Lees verder
 • 11 februari 2020

  Sigma Coatings en Repair Care bundelen de krachten

  Repair Care en Sigma Coatings (PPG) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarmee de houtreparatieproducten van Repair Care vanaf medio april in de Sigma Service Centers (SSC’s) beschikbaar zullen zijn. Met de overeenkomst zetten zowel Sigma Coatings als Repair Care een grote stap om hun leidende positie in de Nederlandse markt verder uit te breiden.

  Lees verder
 • 01 januari 2019

  Sigma Air Pure verkozen tot ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’

  Een duurzame muurverf die je interieur verfrist én de lucht binnenshuis zuivert? Het bestaat bij ons. Sigma Air Pure won overtuigend de eerste prijs in de strijd om de titel ‘Beste Product van Nederland 2018-2019’.

  Lees verder
 • 30 september 2018

  EigenZaak Familiedag 2018

  Lees verder
 • 22 januari 2018

  Sigma S2U Nova Traplak

  Om traptreden meer grip te geven wordt vaak vloerbedekking, rubberen strips of coating met additief toegepast. Deze zijn meestal minder mooi, lastig aan te brengen of niet goed te reinigen. Met de introductie van Sigma S2U Nova Traplak is dat nu niet meer nodig. Sigma S2U Nova Traplak voldoet aan alle eisen. Het product biedt de voordelen van Sigma S2U Nova én geeft een mooi egaal oppervlak met anti-slip.
   
   

  Lees verder
 • 02 oktober 2017

  Sigma S2U Allure. Duurzaam in rendement en milieu.

  Sigma S2U Allure verlengt de onderhoudscyclus voor buitenhoutwerk tot wel 10 jaar. Het hout wordt optimaal beschermd dankzij een bindmiddelcombinatie die 51 procent biobased is. Duurzaam dus, voor portemonnee én milieu.

  Lees verder
 • 02 oktober 2017

  Positief resultaat voor het binnenklimaat

  Sigma Air Pure is een innovatieve biobased supermatte muurverf met een luchtzuiverende werking.

  Lees verder
 • 02 oktober 2017

  Sigma Air Pure. Duurzaam zonder consessies.

  Sigma Air Pure is een biobased muurverf dat voor maar liefst 45 procent biobased is. De verf is ontwikkeld in samenwerking met DSM en beschikt over het innovatieve Decovery-bindmiddel.

  Lees verder
 • 22 september 2017

  Hart voor resultaat in het hart van Hoorn

  Vincent Vrauwdeunt van Het Schilderpaleis restaureerde en schilderde de kapel en gebruikte daarvoor de producten van Sigma Coatings

  Lees verder
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht