Sigma kleuren

Voice of Colour is het nieuwe kleursysteem van Sigma Coatings. Het kleursysteem bestaat uit meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren en is ontwikkeld door onze eigen kleurexperts.

Kleuren brengen emoties teweeg. Met kleuren kunt u uzelf uitdrukken en harmonie in huis creëren. Maar het aanbevelen van de juiste kleuren in de juiste combinatie kan een lastige opgave zijn. Zakt de moed u in de schoenen?

Kijk niet verder. Met ons handige kleurensysteem kunt u gemakkelijk de gewenste sfeer creëren in elke kamer. Voice of Colour helpt tijdens de zoektocht naar de juiste kleuren of het nu gaat om een kamer, een volledig huis of een groot project. Met als uiteindelijk doel uw klant te inspireren, de juiste stijl voor een project te vinden en makkelijk kleurcombinaties te maken.

Laat u inspireren door Voice of Colour
 

Het 60-30-10 principe


Bijbehorend bij het Voice of Colour kleurensysteem komt ook de vuistregel 60-30-10. Dankzij het bewezen 60-30-10 principe worden kleurkeuzes makkelijker gemaakt en heeft u als vakschilder een handige tool om uw klant te helpen met het kiezen van de juiste kleuren. 

Het resultaat: een perfect kleurpallet in elk interieur

  Ontdek het 60-30-10 principe >

Sigma trendkleur 2019: Quiet Clearing


Kiest u voor een neutraal interieur of wilt u juist out-of-the box denken? Met de trendkleur van 2019 kan het allemaal! Quiet Clearing is een donkergroene kleur die rust en kalmte uitstraalt en de natuur moeiteloos naar binnen haalt.

  Lees meer over de kleur van het jaar >

Ontdek het volledige Voice of Colour pallet


Of uw klant nu opzoek is naar een felle kleur of juist een neutrale tint, het Voice of Colour pallet heeft het allemaal. Al onze kleuren en de bijbehorende kleurenstrips vindt u online terug. Daarnaast hebben we ook een handige selectie van 147 kleuren. Zo worden de favorieten kleuren er nog gemakkelijker tussenuit gehaald.

Wilt u zeker zijn van een prachtig eindresultaat voor de klant? Gebruik dan de handige Sigma Colour Viewer om het project alvast online te schilderen.
 
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht