0
Close

Request password

Registreer nu & bestel ook online!

Bent u al klant bij Sigma? Registeer u dan nu ook voor bestellen via de Sigma webshop. U houdt dezelfde prijzen en condities. Nog geen klant bij Sigma? Meldt u dan aan en profiteer ook!
  • Uw bestellingen gratis bezorgd bij uw bedrijf of op de locatie van uw klus.
  • Uw bestellingen makkelijk en snel afhalen op het Sigma Service Center.
  • Ruim webshop assortiment: alle professionele verven & verfbenodigdheden voor uw klus of project.
Eerst meer weten
Registreer!

Project in beeld

Vakschilder Marcel Bohm kreeg de opdracht om de binnenkant van een grote villa in Beverwijk te schilderen. Een klus van bijna driehonderd vierkante meter. Omdat hij veel waarde hecht aan kwaliteit, voerde hij eerst een drietal muurverftesten uit. Sigma Perfect kwam het beste uit de verf. Samen met een andere schilder ging hij aan de slag om het project binnen een kleine drie weken af te ronden. In dit artikel deelt hij zijn ervaringen!Uitdagingen: groot oppervlak en strijklicht

Een grote uitdaging was de serre, die ruim vijf meter hoog is en een schuine wand heeft. "Het is lastig om het plafond zo egaal mogelijk te maken zonder dat je aanzetten ziet," legt Marcel uit. "Zo'n groot oppervlak kun je niet in één keer doorrollen." Daarnaast had Marcel te maken met strijklicht op een grove muur die al enkele keren gesaust was. "Normaal gesproken komen alle oneffenheden tevoorschijn op dit soort muren, zeker wanneer het licht niet meezit."Oplossing: egale dekking en afwerking met Sigma Perfect

Door de lange open tijd van Sigma Perfect konden Marcel en zijn collega een egale dekking realiseren. "Je ziet geen aanzetten of overlappen en dat heeft een zeer egale afwerking tot gevolg – óók op grote oppervlakken zoals plafonds en wanden." Omdat Sigma Perfect extreem mat opdroogt, kon Marcel ook het strijklichtprobleem oplossen. "De bewuste wand kwam er veel mooier uit dan je zou verwachten op zo'n oppervlak, omdat we de verf heel goed konden verdelen. Dat werkte erg plezierig!"
 Resultaat: 100% tevredenheid plús vervolgproject

Voor de plafonds en muren van de villa heeft Marcel Sigma Perfect gebruikt, voor de kozijnen Sigma S2U Nova. Het resultaat: een 100% tevreden klant én vakschilder. De samenwerking beviel zó goed dat de klant Marcel na afronding van het initiële project wederom inhuurde – deze keer om de hal bij de entree te schilderen. Ook dat deed hij met Sigma Perfect: "Dit leverde wederom een prima dekking en een keurig egaal oppervlak op."

Bekijk de video:


 

Conclusie: "Mooiste latex voor binnenschilders"

Voor volgende projecten weet Marcel welke aanpak hij zal hanteren: "Tijdens mijn loopbaan als schilder heb ik diverse latexproducten mogen gebruiken. Ik vind Sigma Perfect de mooiste muur- en plafondverf die er is voor binnenschilders. De kwaliteit is super en de dekking is uitstekend, waardoor je als schilder de verwachtingen van je klant kan overtreffen. Ik werk alleen nog maar met dit product!"

Meer weten over Sigma Perfect? Neem contact op met een key-accountmanager in jouw regio!

Lees ook het verhaal waarin schilder Niels innovatiemanager Nora het hemd van het lijf vraagt.
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht