Voice of Colour kleurwaaier

Het Sigma kleurstysteem 'Voice of Colour' bevat meer dan 2000 unieke kleuren die zorgvuldig zijn samengesteld door het Sigma Coatings-kleurenteam. Zij hebben hun kennis en expertise ingezet om onze klanten te helpen en te inspireren op het gebied van kleurzekerheid voor projectontwerpen. Gebruik de kleursecties om te navigeren in deze waaier. Vooraan vind je de populaire off-whites en neutrale kleuren, gevolgd door de kleurfamilies die zijn onderverdeeld in Creamy & Muted-kleuren en Pure & Clean-tinten. Naar het einde toe vind je onze Harmony Collection met zorgvuldig uitgekozen tinten die zijn geordend op kleurpersoonlijkheid en stijl en dienen als bron van inspiratie.

Het Voice of Colour-palet is ontworpen voor de decoratieve verfmerken van PPG om de kwaliteit en resultaten te leveren die nodig zijn om een betrouwbare nauwkeurigheid van kleuren te waarborgen.
Houd rekening met het volgende: Om ervoor te zorgen dat de kleuren bij jouw project passen, raden wij altijd aan om de kleur eerst op een klein oppervlak uit te proberen. We hebben er alles aan gedaan om onze kleuren nauwkeurig weer te geven, maar om technische redenen in de verfproductie kunnen verschillen optreden. De uiteindelijke verfkleur kan variëren afhankelijk van verschillende omstandigheden, niet beperkt tot het oppervlak en het licht waarin de verf is toegepast. Lichtreflectiewaarden en lichtechtheid zijn voor elke kleur beschikbaar op de indexpagina's op de achterkant van de waaier.
 
  • Meer dan 2.000 unieke kleuren
  • Kleurnaam en kleurcode
  • Weergave van glansgraad
  • Duidelijke index aan met numerieke en alfabetische volgorde
  • Overzicht van lichtreflectie waarden en UV-weerstandswaarden
Tip:Extra snelle toegang tot Sigma met web app
Kijk hier hoe u dit instelt. Verberg dit bericht
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie