Kleur van het jaar 2020: Chinese Porcelain
In een wereld waar slaap wordt gezien als luxe en de angst voor een versneld leven eigenlijk al werkelijkheid is, is het logisch dat de kleurtrends voor dit komende jaar ontsnapping bieden in de hedendaagse door technologie gedreven maatschappij. De Sigma Kleur van het Jaar 2020, gekozen door onze kleurexperts vanuit de hele wereld, is Chinese Porcelain (PPG1160-6). Deze kleur is een mix van kobalt en moody, inktblauw die zorgt voor kalmte en rustgevende slaap en tegelijkertijd een sfeer van hoop creëert – een groot goed in een rusteloze wereld.
Read more
Trend 1: Flow on the Move
Dit vrolijke en speelse kleurenpalet richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar het herstellen, hergebruiken en samenvoegen van culturele invloeden uit verschillende tijdperken, waardoor een frisse esthetiek ontstaat die zowel retro als modern aanvoelt.
Read more
Trend 2: Flow at the Core
Deze kleurencollectie is aards, botanisch en duurzaam met verwijzingen naar Moeder Natuur en resoneert met consumenten die op zoek zijn naar een balans tussen verantwoord en doelgericht leven. Deze kleuren roepen comfort en nostalgie op, vooral de gedempte middentonen.
Read more
Trend 3: Flow in the Know
Met de nadruk op kennis, reflectie en innovatie vertegenwoordigt dit thema consumenten die graag de maatschappij willen veranderen en tegelijkertijd willen bijdragen aan een betere toekomst.
Read more