Schilderwerkgebreken in kaart met onze Nulmeting

Wilt u weten in welke staat het schilderwerk van uw (nieuw aangekochte) vastgoed verkeert? Daarvoor kunnen we een Nulmeting uitvoeren, waarmee we de gebreken aan de ondergrond en het verfsysteem in kaart brengen.
 
De Nulmeting vindt plaats voor aanvang van het schilderwerk. Met deze gedegen inspectie krijgt u inzicht in de huidige situatie, zodat u weet wat u kunt verwachten. Door de gebreken aan onder andere het schilderwerk én de oorzaken hiervan in kaart te brengen, kunt u de basis leggen voor uw onderhoudsplan.
 

Oorzaak van schade

Tijdens de nulmeting zoomen we in op de ondergrond van specifieke onderdelen van uw pand.  We onderzoeken bijvoorbeeld de kozijnen: wat is de staat van het schilderwerk? Wat is de oorzaak van eventueel houtrot en hoe ziet de ondergrond eruit? We kijken niet alleen naar kozijnen, maar ook naar voeg- en betonwerk, tochtwering en beglazingstechniek. Een vastgoedinspecteur van Sigma brengt gebreken aan de ondergrond in kaart met behulp van professionele gereedschappen. De resultaten worden ingevoerd in de door Sigma gebruikte software PropertyPlan .
 

Uitvoerig advies

Een nulmeting volgt vaak na een Conditiescan: als uit de scan is gebleken dat er sprake is van schade op bepaalde plaatsen, onderzoeken we met een Nulmeting de oorzaak van die schade. Onze vastgoedadviseurs geven u vervolgens goed onderbouwd advies, waarmee u aan de slag kunt met de reserveringen voor het onderhoud voor  de komende jaren.
 

Gebreken van uw schilderwerk in kaart brengen?

Wilt u graag inzicht in de staat van het schilderwerk van uw vastgoed? Of bent u benieuwd naar de oorzaken van gesignaleerde gebreken? Neem contact op met de accountmanager van uw regio om te bespreken wat we voor uw vastgoed kunnen betekenen.
 

Nog meer rendement uit uw vastgoed?

De Nulmeting is dienst  van Sigma  Real Estate Service. Wilt u weten welke diensten we nog meer aanbieden om meer rendement uit uw vastgoed te halen? Bekijk het overzicht