Inventarisatie: de basis voor uw onderhoudsplan

U bent eigenaar van een pand en u wilt geld reserveren voor het onderhoud van uw schilderwerk. Maar hoe groot is het object eigenlijk? En wat gaat het kosten? Onze inventarisatie is de basis voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).
 
Om een zo realistisch mogelijk onderhoudsplan op te stellen voor het schilderwerk van uw vastgoed, kunnen wij u helpen met onze inventarisatiedienst. Dit zorgt uiteindelijk voor een gestandaardiseerd resultaat, omdat u precies weet wat u te wachten staat.
 

Hoeveel bouwelementen?

Tijdens deze eenmalige inventarisatie stellen we vast: hoeveel strekkende meter schilderwerk heeft het object? Hoeveel ramen en deuren zijn er? We bepalen hoeveel van deze bouwelementen aanwezig zijn. En we luisteren naar uw wensen. Vervolgens berekenen we hoeveel vierkante meter het schilderwerk beslaat, en maken we een begroting voor het onderhoud. Dat is de basis voor uw onderhoudsplan. De inventarisatie wordt verricht door een ervaren vastgoedinspecteur en gebeurt, indien u dit wenst, vaak samen met onze Nulmeting of Conditiescan.
 

Inventarisatie van uw pand laten doen?

Bent u benieuwd hoeveel vierkante meter schilderwerk uw pand eigenlijk heeft? En wat het gaat kosten om dat te onderhouden? Neem contact op met een accountmanager in uw regio om een Inventarisatie voor uw vastgoed te laten doen.
 

Nog meer rendement uit uw vastgoed?

De Inventarisatie is dienst  van Sigma  Real Estate Service. Wilt u weten welke diensten we nog meer aanbieden om meer rendement uit uw vastgoed te halen? Bekijk het overzicht