Houten kozijnen 30 jaar langer mee dankzij Infinity Repair

Onze partner Infinity Repair heeft voor de professionele markt een totaalconcept bedacht waardoor houten kozijnen 30 jaar langer mee kunnen. Het concept voorziet in het vervangen van aangetaste houten delen. De nieuwe delen worden, door middel van een speciaal ontwikkelde detailaansluiting, op het bestaande kozijn gemonteerd. De nieuwe delen zijn van duurzaam en op maat gefreesd Accoya® hout (gemodificeerd, hout met FSC® certificering) voorzien van een primersysteem van Sigma Coatings (min.120 mu) afgewerkt met Sigma S2U Allure Gloss.

Hoe werkt Infinity Repair?

In onderstaande film legt Nico Heijmen- algemeen directeur Infinity Repair - uit hoe het totaalconcept van Infinity Repair werkt en welke voordelen het biedt voor u als vastgoedbeheerder.
 

Zekerheid

Ieder deelelement van Infinity Repair is voorzien van een chip, waardoor elke reparatie traceerbaar is. Infinity Repair biedt samen met Sigma Coatings, Accsys en de verwerker van het systeem (een vastgoedonderhoudsbedrijf of aannemer) 30 jaar levensduurverwachting op het onderhouden en beheren van gerepareerde kozijnen, met SKG-IKOB als kwaliteitsborgende instelling.

Duurzame oplossing

Sigma Coatings werkt samen met Infinity Repair vanwege de extreem duurzame oplossing die het totaalconcept biedt. Het hele kozijn vervangen is niet meer nodig, waardoor er een grote materiaalbesparing is, minder CO2-uitstoot en een fors verlengde levensduur van het bestaande gevelkozijn tot wel 30 jaar.


KOMO-innovatie certificaat

Het bedrijf Infinity Repair ontving op 3 september 2018 het allereerste KOMO-innovatie­certificaat. Het is de bekroning voor een nieuw totaalconcept dat het bedrijf ontwikkelde voor de renovatie van aangetaste houten kozijnen. “Revolutionair, circulair, uiterst innovatief en duurzaam in alle opzichten,” zei Bastiaan Benz van certificatie-instelling SKG-IKOB, die het certificaat uitreikte aan directeur Nico Heijmen van Infinity Repair.


Meer weten?

Nieuwsgierig geworden over onze partner Infinity Repair en hun totaalconcept en benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ga dan naar: www.infinityrepair.eu of neem contact op met Geert de Haan (06-22 38 31 15 of geert.dehaan@ppg.com)