22 oktober 2018

Sigma StainAway. Sterker dan vlekken.

Sigma StainAway. Sterker dan vlekken.

22 oktober 2018

  -PERSBERICHT-

SIGMA STAINAWAY ISOLEERT VLEKKEN VOOR EEN FRIS EN STRAK RESULTAAT

INNOVATIEVE MUURVERF PAKT O.A. WATER-, ROET- EN NICOTINE       AANSLAG AAN
 
Uithoorn, 22 oktober 2018 - Sigma StainAway is een vernieuwde isolerende, matte muurverf die hardnekkige vlekken zoals nicotine- en roetaanslag of waterkringen voor altijd laat verdwijnen. Dankzij de Stain Blocking Technology maakt de verf kruislingse polymeerverbindingen aan over de vlek. In andere woorden: er vindt een vernetting in het bindmiddel plaats waardoor vlekken permanent geïsoleerd worden. In de meeste gevallen is één laag voldoende om zelfs de meest hardnekkige vlekken voor altijd te laten verdwijnen. Lelijke vlekken zie je nooit meer terug, wat overblijft zijn strakke, esthetische muren en plafonds.
 
Sterker dan vlekken
Martell Demarteau, Marketing Manager Benelux van Sigma Coatings over Sigma StainAway: “Een vers geschilderde witte muur waar oude vlekken na enige tijd weer opdoemen, het is de nachtmerrie van elke professionele schilder en doe-het-zelver. Hoe vaak je ook schildert, wat je ook probeert - dit soort vlekken blijven terugkomen. Met name vocht-, rook- en nicotinevlekken zijn berucht, ze slaan gewoon door de verflaag heen. Met de nieuwe technologie van Sigma StainAway is die frustratie nu verleden tijd. Vlekken worden geïsoleerd en blijven geïsoleerd. De verf geeft een fraai egaal dekkend resultaat over de hele muur, ook het gedeelte dat je zo bleef irriteren. De mooie en snelle oplossing voor elk oppervlak dat wel een opfrisser kan gebruiken. Strak en egaal, want Sigma StainAway is sterker dan vlekken. Zo weet je zeker dat oude vlekken niet weer de kop opsteken.”  
 
image
 
Stain Blocking Technology 
Een muur of plafond met waterkringen, roetaanslag of nicotinevlekken kan wel een opfrisser gebruiken. Maar dat moet dan wel de juiste zijn. Deze hardnekkige vlekken zullen bij toepassing van een ‘gewone’ muurverf doorslaan, zelfs na drie of zes lagen. Sigma StainAway is de enige muurverf met speciaal ontwikkelde Stain Blocking Technology die vlekken permanent isoleert. De verf is toepasbaar op minerale ondergronden als beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (verf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. 
 
Verkrijgbaarheid
Sigma StainAway is verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5 en 10 liter bij professionele Sigma verkooppunten, verf- en behangspeciaalzaken en online via o.a. de Sigma e-shop. Zie voor meer informatie ook www.sigma.nl/stainaway
 
Bekijk hier de video over Sigma StainAway.

 
Sigma StainAway product.png 
1.2 MB
 
Grafiek Stain Blocking system.jpeg 
282.95 KB