Sigma S2U Allure.

Klaar voor de komende jaren.

Door de unieke bindmiddelcombinatie Dual Guard System® is de lak bestand tegen de meest extreme weersinvloeden.


Sigma S2U Allure. De keuze voor langetermijn vastgoedonderhoud.


Optimaal rendement, zekerheid omtrent het budget, duurzaamheid en tevreden gebruikers. Dáár draait het om bij vastgoedonderhoud. Daarom kiezen steeds meer opdrachtgevers voor Sigma S2U Allure, de meest duurzame lak voor buitenschilderwerk. Door de unieke bindmiddelcombinatie Dual Guard System® (DGS) is de lak bestand tegen de meest extreme weersinvloeden waardoor Sigma Coatings een onderhoudsinterval tot wel 10 jaar kan garanderen!
 

Houtwerk optimaal beschermd dankzij het Dual Guard System®.


Dual Guard System® (DGS) is het bindmiddel dat Sigma S2U Allure zijn lange levensduur geeft. De belangrijkste ingrediënten van verf zijn pigmenten en bindmiddel. Samen zorgen ze voor duurzaamheid, kleur en glans. Maar door weersinvloeden en uv-licht breekt het bindmiddel heel langzaam af. DGS® voorkomt dit. DGS® is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt. De duurzaamheid van de kleur en glans verbetert en daardoor kan Sigma Coatings een onderhoudsinterval garanderen van wel 10 jaar.

Bekijk hoe het Dual Guard System werkt >

 

Sigma S2U Allure is de meest duurzame lak voor buiten.

Sigma S2U Allure verlengt de onderhoudscyclus voor buitenschilderwerk tot wel 10 jaar.


Hout wordt optimaal beschermd dankzij een bindmiddelcombinatie die 51 procent biobased is. Duurzaam dus, voor portemonnee én milieu. Maarten Buijs en Gerard van der Worp vertellen er meer over.

  Lees het hele interview >
 

51% biobased


Bij Sigma vinden zien we de noodzaak om onze afhankelijkheid van fossiele bronnen en onze footprint te verlagen. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare bronnen in te zetten met behoud van superieure technische kwaliteit en verwerkingseigenschappen. Volgens de ASTM D6866 methode is het bindmiddel van Sigma S2U Allure voor 51% biobased.
 
 

Dubokeur – keurmerk voor Duurzaam bouwen


DUBOkeur® is een onafhankelijk milieu label (type I/ ISO14024), dat bewijst dat een product, grondstof of woning tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. Verder toont het NIBE aan dat houten deuren en kozijnen een lagere milieu impact hebben dan kunststof en aluminium. Een keuze voor Sigma S2U Allure met DUBOkeur® is dus een keuze voor de meest duurzame oplossing voor bescherming en verfraaiing van uw houten deuren en kozijnen buiten

  Meer weten over Dubokeur? >
 

Sigma Coatings verduurzaamt verf én vervoer

In de binnenstad van Utrecht draait momenteel het project 'Slim Transport de stad in'. Doel van dit project is het transport met een bestelbus te vervangen door een vrachtfiets, zodat de CO2-uitstoot in en om Utrecht vermindert.

Lees meer over 'Slim transport de stad in' >
 

Project in beeld: CS Amsterdam geschilderd met Sigma S2U Allure


Station Amsterdam Centraal moest opnieuw worden geschilderd. NS gaf in het bestek een voorkeur aan voor Sigma, waar bouwgroep GeelRonitz graag in mee ging. Want de samenwerking met Sigma is altijd goed. Een uitdagende opdracht aan een rijksmonument met een dagelijkse reizigersstroom van wel 200.000 mensen.

  Bekijk het project >
  

Inzicht in verwachte onderhoud met Sigma levensduurindicator.


De Sigma Levensduurindicator (LDI) is een tool die onderdeel is van de software O-Prognose. Hiermee brengen we de levensduur van het verfsysteem van uw vastgoed in kaart. Het levert een diagnose op voor het onderhoud van het Sigma S2U Allure schilderwerk en daarmee kunt u uw onderhoudsplan extra aanscherpen. De Sigma Levensduurindicator vertelt u iets over de verwachte degradatie van het onderhoud. Oftewel: hoelang gaat het schilderwerk nog mee?

  Lees meer >
  

Sigma Real Estate Service

Als vastgoedbeheerder streeft u naar optimaal rendement, zekerheid omtrent het budget, duurzaamheid en tevreden gebruikers. Om dat te realiseren is er Sigma Real Estate Service. Dit totaalpakket omvat verschillende diensten die zowel het rendement als de uitstraling van uw objecten optimaliseren. Zo zorgen we er samen voor dat u uw vastgoedbeheer volledig onder controle heeft.

  Lees hier meer >