Maak kennis met Sigmapearl Clean Matt Dé reinigbare matte muurverf

De kwaliteit van Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt, de reinigbare matte muurverf. Een topproduct qua matheid, reinigbaarheid én professioneel eindresultaat.

Matheid

Sigmapearl Clean Matt is één van de meest succesvolle innovaties van PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. Laboranten en ingenieurs doen dan ook continu onderzoek naar nieuwe grondstoffen en technologieën om het productassortiment nog verder te verbeteren. Zo ook met Sigmapearl Clean Matt. In een soort van ‘miniverffabriek’ in het laboratorium produceren we prototypes die we vervolgens onderzoeken op
alle specificaties, testen op verwerkbaarheid en daarna beoordelen op het eindresultaat.
Het Research & Development team is erin geslaagd om Sigmapearl Clean Matt nog verder te verbeteren. Een belangrijke optimalisatieslag werd gemaakt op het vlak van matheid. Die is nu onder alle kijkhoeken mat. 

Optimale reinigbaarheid
De Easy Clean Technology zorgt voor optimale reinigbaarheid. Deze technologie zorgt ervoor dat waterige en vette vervuilingen worden afgestoten. In het laboratorium wordt de reinigbaarheid getest met onder andere balpeninkt, ketchup en jodium. Eerst met water en als dat niet voldoende is, dan met het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigmapearl Cleaner. Met deze speciale cleaner lukt het vrijwel altijd om vervuilingen te verwijderen. Zelfs na meerdere malen reinigen is Sigmapearl Clean mat uitstekend bestand tegen opglanzen.


Esthetisch eindresultaat
De Sigmapearl Clean Matt muurverf is soepel verwerkbaar, én levert een mooier eindresultaat op. Er is geen betere reinigbare matte muurverf op de markt verkrijgbaar.